Om oss

Detta är en blogg för dig som är intresserad av systemvetenskap och informatik och som har funderingar på om det kan vara ditt framtidsval.

Här tar vi upp aktuella frågor som vi tror är intressanta för dig och din framtida karriär. Vi berättar om vad som händer hos oss och på arbetsmarknaden.

Bloggen drivs av Viktoria Svenby, till vardags studievägledare och programkoordinator för det systemvetenskapliga kandidatprogrammet på Institutionen för informatikEkonomihögskolan vid Lunds universitet.

Skribenter är även våra studenter som rapporterar från sin synvikel som student och engagerad i olika aktiveteter.

Har du frågor, synpunkter, kommentarer eller bara är mer nyfiken i största allmänhet går det utmärkt att maila. Klicka på namnet ovan så hittar du kontaktuppgifterna.

Slutligen: Välkommen till Informatikbloggen!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt